Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

3 způsoby, jak prodat nemovitost přes Bezrealitky

Přemýšlíte o prodeji své nemovitosti a stále nevíte, jak na to? Na Bezrealitky vám nabídneme rovnou několik způsobů!


Nikola Sychrová
Nikola Sychrová25. 11. 2021 | Doba čtení: 8 minut

Přemýšlíte o prodeji své nemovitosti a stále nevíte, jak na to? Na Bezrealitky vám nabídneme rovnou několik způsobů!  

1. Prodej po vlastní ose s možností využít právního servisu

Na Bezrealitky nabízíme služby, které vám prodej vaší nemovitosti značně usnadní, a přesto si vše zvládnete vyřídit sami. Seznam služeb pro kompletní prodej najdete zde. Pomůžeme vám se připravit na samotný prodej pomocí odhadu nemovitosti. Dále vám nabídneme služby při vkládání inzerátu a vybírání vhodného kupce, poté vás provedeme všemi potřebnými smlouvami a dovedeme až k samotnému prodeji a předání nemovitosti.

Když nevíte, jak postupovat při prodeji nemovitosti, určitě vám doporučujeme přečíst si články na našem blogu, v rámci kterých se rychle zorientujete v jednotlivých krocích prodeje.


Tip!
Na našich stránkách můžete zdarma získat orientační odhad ceny nemovitosti.Profesionální odhad ceny je součástí služby Prodej Komfort.  

2. Prodej s naší pomocí a investicí do zatraktivnění nemovitosti

Od jara 2021 vám nabízíme i službu Prodej Komfort, kterou jsme vytvořili pro majitele, kteří chtějí prodat svou nemovitost, ale nemají na to čas nebo zkušenosti. Je to pro vás ideální možnost, pokud se chcete ušetřit všech starostí, od přípravy prodeje až pro jeho realizaci. Všechno za vás totiž vyřešíme my a to úplně zdarma!

O celý průběh prodeje se bude starat specialista prodeje, který s vámi bude v kontaktu a se kterým můžete vše otevřeně konzultovat. Do vaší nemovitosti zainvestujeme vlastní peníze, uděláme ji atraktivnější pomocí home stagingu, profesionálního focení, virtuální prohlídky, veškerého půdorysu a prodejní plachty.

Zařídíme vše od vymalování, přes rekonstrukci koupelny až po položení nové podlahy. Díky tomu dokážeme nemovitost prodat až 2x rychleji a v průměru o 10-15 % výhodněji.

3. Prodej nemovitosti ihned s výplatou peněz do 3 dnů

Další novinkou v naší nabídce služeb je Prodej Expres, který slouží pro majitele, kteří chtějí svou nemovitost prodat v co nejkratší možné době.  Jednoduše, rychle a s výplatou peněz do tří dnů. Vše, co to bude obnášet je vyplnění kontaktního formuláře, telefonická konzultace, jedno osobní setkání, respektive prohlídka nemovitosti a následné obdržení naší cenové nabídky. Pokud se vám bude zamlouvat, tak už jen všechno potvrdíme, zformalizujeme a máte hotovo.

Tím, že vaší nemovitost koupíme přímo my, nebude se vás týkat žádná organizace prohlídek, žádné velké papírování, žádná komunikace se zájemci, a hlavně vás obloukem obejdou všechny starosti, které jsou při prodeji nemovitosti běžné.

Služba Prodej Expres se týká všech obyvatelných nemovitostí. Ať už je to byt, dům či chata, kdekoliv v České republice. Po domluvě zvládneme případně odkoupit i nemovitosti s exekučními dluhy, zástavním právem nebo nemovitosti majitele v insolvenci nebo v dražbě.

Cena, kterou vám za vaši nemovitost nabídneme se nebude příliš lišit od tržní ceny. Každý případ budeme posuzovat jednotlivě. Bude záležet především na tom, v jakém stavu se nemovitost nachází. Jednoduše to musí být fér pro obě strany. Službu můžete poptat zcela nezávazně přes kontaktní formulář a rozhodnout se až podle nabídnuté ceny. Do ničeho vás netlačíme a vždy chceme, abyste se mohli rozhodnout sami. A je na nás, abychom vám dali takovou nabídku, kterou prostě neodmítnete.

Tak a nyní již znáte všechny možnosti prodeje přes Bezrealitky. Kterou z nich si vyberete vy?