Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Lucie Starovičová

Lucie Starovičová

Lucie Starovičová

Lucie vystudovala podnikání a ekonomiku. V Bezrealitky, kde je od roku 2019, vedoucí zákaznické podpory. Kromě zlepšování zákaznické zkušenosti, řeší také projekty spojené s obsahem na blog, sociální sítě nebo implementaci služby na web. Baví ji svět IT, a proto – aby toho nebylo málo – si v posledním roce rozšiřuje specializaci na prototypování webu. Stejně jako je různorodá její pozice, je pestrý i její popracovní život. Nadchla se pro kriminalistiku a miluje deskovky. A protože nevydrží dlouho na místě, je stále v pohybu i díky sportu.

Nejčtenější články autora

3 tipy, jak získat pronájem

Chcete být při hledání pronájmu úspěšní? Poradíme vám, jak na Bezrealitky rychle seženete nájemní bydlení a uspějete před velmi dravou konkurencí.

30. 8. 20235 minut čteníLucie Starovičová

TOP 10 nejoblíbenějších stylů v interiéru

Při uspořádání nového bydlení je často kladena otázka: „Který styl mi nejvíce vyhovuje?“ Naši odborníci vám řeknou vše o různých interiérových stylech a o tom, jak zjistit, který z nich nejlépe vyhovuje vašemu domovu a osobnímu vkusu. V našem článku najdete TOP 10 nejoblíbenějších stylů, od skandinávského, přes art deco až po industriální styl.

15. 6. 202112 minut čteníLucie Starovičová

Hledám bydlení: Komunikace s majitelem a vyplnění profilu (2. díl)

Prokázání důvěryhodnosti a rychlá komunikace s majitelem hrají při hledání hlavní role. Poradíme vám, jak pomocí Bezrealitky uspět a zároveň si ulehčit hledání domova použitím naší platformy.

7. 4. 20223 minut čteníLucie Starovičová

Hledám bydlení: Na co se ptát na prohlídce nemovitosti (3. díl)

Pokud jste si již vyhlédli nějakou nemovitost na Bezrealitky, domluvte si s jejím majitelem prohlídku. A přečtěte si pár tipů, jak během ní postupovat.

8. 4. 20223 minut čteníLucie Starovičová

Martin Ponzer: S Bezrealitky zvládne pronájem i prodej každý

Od října 2023 vede Bezrealitky jako CEO Martin Ponzer. Zeptali jsme se ho, jak vidí situaci na realitním trhu i budoucnost Bezrealitky.

15. 1. 20246 minut čteníLucie Starovičová

Hledám bydlení: Jak postupovat pro nalezení nemovitosti (1. díl)

Hledáte-li bydlení, na Bezrealitky najdete širokou škálu nabídek bytů či rodinných domů. První kontakt s majitelem je zásadní a rozhoduje o vaší možnosti si nemovitost prohlédnout. Následujících pár tipů vám při zájmu o konkrétní inzerát pomůže přeskočit ostatní zájemce.

7. 4. 20223 minut čteníLucie Starovičová

Trendy v bydlení pro rok 2024

Zařizujete svůj vysněný byt nebo jste se rozhodli dopřát okoukanému interiéru facelift? Inspirujte se hlavními trendy, které přinese rok 2024. Od barvy roku v odstínu broskvové přes přírodní materiály až k novým technologiím – fantazii se meze nekladou.

5. 1. 20248 minut čteníLucie Starovičová

Postavy na realitním trhu – kdo je kdo

Kdo ve studentských letech nevymýšlel typologii učitelů? Ať už vezmeme jakékoliv povolání, v každém pravděpodobně najdeme „typické zástupce“.

18. 8. 202310 minut čteníLucie Starovičová

Přestěhováno? Máme pro vás 5 tipů, jak si levně zařídit nový byt

Dočkali jste se vytouženého bytu a konečně začínáte žít „ve vlastním“? Je jedno, jestli jdete do pronájmu nebo jste byt koupili – tak či onak vás čeká zařizování.

3. 7. 202310 minut čteníLucie Starovičová

Hledám bydlení: Co udělat před podpisem nájemní smlouvy (4. díl)

Majitel si jako svého nájemníka vybral právě vás. I když jste nemovitost opravdu chtěli, nepodléhejte euforii a přemýšlejte racionálně. Je třeba se na pár věcí doptat a přesvědčit se, že je vše opravdu v pořádku. Předejdete tím pozdějším případným problémům.

8. 4. 20222 minut čteníLucie Starovičová

Jak dokonale sladit podlahu s nábytkem ve vašem domově

Harmonii moderního bydlení vytvářejí všechny použité prvky, materiály a barvy. Základem jsou stěny a podlahy, které v kombinaci s nábytkem a dekoracemi vytvoří atmosféru vašeho domova. Skutečným dilematem může být výběr nábytku, který dokonale ladí s podlahou. Materiál podlahy, barvy, kontrasty nebo soulad s nábytkem i praktičnost – to vše zvažte dříve, než uděláte finální rozhodnutí.

10. 10. 20239 minut čteníLucie Starovičová

Neschválili vám hypotéku? Realitní kancelář by vám měla vrátit rezervační poplatek

Nedostali jste od banky hypoteční úvěr a realitní kancelář vám po odstoupení od rezervační smlouvy odmítá vrátit rezervační zálohu? Nezoufejte! Na své peníze máte nárok stejně, jako pan Jan. Ten si neoprávněné obohacení realitní kanceláře nenechal líbit a obrátil se na právníka. Rezervační poplatek ve výši 80 000 Kč nakonec získal zpět.

1. 11. 20199 minut čteníLucie Starovičová

Všechny články autora

Vývoj cen nemovitostí: Monitor přímého trhu – 1. čtvrtletí 2020

Lidé se hrnou do pronájmů v rekordním množství, ceny nájmů nepřestávají růst. Nemovitosti nadále zdražují, přestože je prodejů méně. Prohlédněte si Monitor přímého trhu, kde se dozvíte nejen o vývoji cen bytů.

7. 5. 20209 minut čteníLucie Starovičová

Neschválili vám hypotéku? Realitní kancelář by vám měla vrátit rezervační poplatek

Nedostali jste od banky hypoteční úvěr a realitní kancelář vám po odstoupení od rezervační smlouvy odmítá vrátit rezervační zálohu? Nezoufejte! Na své peníze máte nárok stejně, jako pan Jan. Ten si neoprávněné obohacení realitní kanceláře nenechal líbit a obrátil se na právníka. Rezervační poplatek ve výši 80 000 Kč nakonec získal zpět.

1. 11. 20199 minut čteníLucie Starovičová